DENNA VECKA: GRATIS FRAKT PÅ ALLA POSTERS 📦

Om oss


Guteposters mission är att ge alla möjligheten att ta med sig en bit av ön hem och att erbjuda konst till priser som gör den tillgänglig för alla som vill ha den.
 
Guteposters föddes ur en kärlek till Gotland. En enkel idé att kombinera design med kärleken för ön. “Jag ville ha en ha en inramad poster med Gotlandsmotiv men insåg att de inte fanns några” säger Ludvig. Denna insikt fick honom att börja skissa på motiv själv “Jag ville skapa ett motiv till mig själv, något som kunde kasta mig tillbaka till sommaren på Gotland en regnig november kväll”. När postern var klar gick Ludvig på jakt efter ett högkvalitativt pappet och bästa sättet att trycka den på, “Efter att ha nördat ner mig i trycktekniker och papper densitet hittade jag det perfekta kombinationen, en fransk tryckteknik för konst på ett hantverksmässigt papper från Japan med motiv på Gotland” säger han och skrattar till.

Det visade sig snabbt att det var inte bara Ludvig som uppskattade kvaliteten i posterna, vänner började fråga om designer på deras favoritplatser och Ludvig började tillverka flera designs. Sedan dess har verksamheten gått från att vara en liten sidosyssla till att bli att bli en online affär med över 50 unika produkter med en katalog som växer varje vecka.

Ludvig bor under sommarhalvåret på Gotland där han kombinerar lantligt kalkladeliv med att bo i en 80-tals van runt om hela Gotland med sin flickvän. Många av motiven och skisserna har kommit från just de turerna med bilen.
ludvig porträtt