DENNA VECKA: GRATIS FRAKT PÅ ALLA POSTERS 📩

FAQ đŸ‘©â€đŸ’»


Hur lÄng Àr er leveranstid?
VÄrt team arbetar med att fÄ din leverans till dig sÄ snabbt som möjligt, ibland gÄr det vÀldigt fort ibland tar det lite lÀgre tid, oftast sÄ har du din leverans inom 10 arbetsdagar oftast fortare Àn sÄ!

Mitt favoritstÀlle saknas!
Det kanske redan Àr pÄ vÀg, vi adderar nya posters kontinuerligt! VÄrt team arbetar stÀndigt med att fÄ med allas smultronstÀllen, men för att vara sÀker fÄr du mer Àn gÀrna höra av dig till oss sÄ kan se till att det kommer högre upp pÄ vÄr todo list.

Jag vill bli ÄterförsÀljare!
Kul! Vi Àr öppna för nya ÄterförsÀljare, maila oss era kontaktuppgifter sÄ kontaktar vi er med mer information.

NÄgot blev fel med mitt köp!
Inga problem, vi Àr alla mÀnniskor och det hÀnder, maila vÄr support sÄ tar vi hand om det direkt. Vi har 30 dagars öppet köp pÄ alla vÄr köp sÄ det Àr ingen stress!

Jag vill ha en poster i en annan storlek!
Vi har valt ett tryckeri som arbetar med högkvalitativa tryck, tyvÀrr det betyder att alla storlekar inte finns tillgÀngliga, men om du saknar nÄgot hör gÀrna av dig sÄ ser vi om det gÄr att lösa.

Vilka personuppgifter har ni om mig/kan jag begÀra ett GDPR utdrag?
PÄ Guteposters vÀrdesÀtter vi varje individs integritet. Vi Àmnar att spara sÄ lite av din data som möjligt. Utöver detta sÄ sÄllar vÄr kunddata kontinuerligt, om du vill ha ett utdrag av all din kunddata eller att vi ska radera den informationen som finns tveka inte att höra av dig sÄ ser vi till att det sker sÄ snart som möjligt. 

Jag ska till Gotland och vill göra det mesta av min vistelse vad kan jag inte missa?
Spendera minst en dag vandrandes i Hansa staden Visby och beundra ringmuren och de flera hundra Är gamla byggnaderna. Norröver kan du inte missa FÄrö, pÄ vÀgen dit kan du Àta lunch pÄ stenugnsbageriet i Rute och kanske ta ett dopp i blÄ lagunen eller i kalkbrotten pÄ Smöjen. VÄr favorit strand pÄ FÄrö Àr Norstauren pÄ vÀgen hem titta förbi BungenÀs och upplev blandingen av modern arkitektur och militÀrt omrÄde pÄ Furillen. Om du ska söderut Äk via Tofta och nedÄt via Eksta kusten, kolla in pÄ GrÄ GÄsen dÀr SÄ mycket bÀttre spelas in sedan akn du Äka vidaren via Vacker vÀg mot Hoburgen och fÄnga solnedgÄngen vid Hoburgsgubben.